Daniel Holmgren som är pastor i Pingstkyrkan Borgholm, hälsar dig  välkommen till sommarens gudstjänster och samlingar.

Välkomna till Turistkyrkan i Borgholm

Sommaren närmar sig och det gör också säsongen för vår Turistkyrka. Det är med glädje som vi nu kan presentera samlingarna.

Närmast på programmet:

- 23 juni Gudstjänst 10.30.  Lilian och Ingemar Gard

- 29 juni Kvällsmöte 18.00 Carl-Olov Hultby

- 30 juni Gudstjänst 10.30 Carl-Olov Hultby

 

Vi som församling vill också hälsa dig välkommen att fira semestern här på Öland och till oss. Jag som pastor och sommarvärd hoppas att du skall få en fin tid här med rekreation, gemenskap och gudsmöten. Jag och vi ser fram emot att få möta dig.

 

Vi är mer än gärna din hemförsamling under den tid som du är här. Du är inte bara gäst utan också en del av oss när du är här och vill du vara med att hjälpa till under en Gudstjänst så är du välkommen.

Väl mött denna sommar

Daniel Holmgren pastor

 >> Se turistkyrkans program här

 

Fira midsommar med oss

Fredagen den 21 juni är det midsommarafton och då är ni alla välkomna till Sandgatan 56. Vi bjuder in till knytkalas, alltså var och en tar med sig en maträtt eller efterrätt som man vill bjuda på. Grillen kommer att vara tänd om du vill ta med dig kött, grönsaker eller annat. Det är inget krav på  föranmälan, man får komma ändå men det är bra om vi vet vad som kommer att bjudas på så vi kan se helheten innan. Man kan anmäla sig på Daniels mejladress eller telefonnummer ( se under Kontakt).

Församlingen står för potatisgratäng, kokt ris och dricka och kaffe. Resten står gästerna för. Kvällen börjar kl 18:00 men man får komma redan vid 17:30 om man vill. Vi hoppas på ett fint midsommarfirande med god gemenskap, glada skratt, kanske lite kubbspelande och en andakt på slutet. Välkomna!

 

 

En gemenskap för alla på Öland

Pingstförsamlingen i Borgholm har ett  50-tal medlemmar. Förutom medlemmarna deltar ett stort antal delårsboende i verksamheten, främst sommartid. Här möts människor från olika håll och med olika bakgrund. Alla är välkomna.

Kyrkan ligger på Tullgatan 21, centralt i Borgholm. Våra gudstjänster på söndagarna startar 10.30 och avslutas med kyrkkaffe.